• -2 000,00 kr
Husqvarna Emerald 118
Husqvarna Emerald 118
Husqvarna Emerald 118
Husqvarna Emerald 118
Husqvarna Emerald 118
Husqvarna Emerald 118

Husqvarna Emerald 118

220621156398
I lager
4 995,00 kr 6 995,00 kr -2 000,00 kr
Inkl. moms

Emerald™118 har utsetts till Bästa symaskin 2018 - för nybörjaren, av jämförelsesajten Smarto.se.
Motiveringen lyder: 
Emerald™118 är oerhört mycket symaskin för pengarna. Den är robust byggd, har de flesta
funktioner man kan behöva i vardagen och är dessutom oerhört enkel att använda. Vi och många andra tror att den är perfekt för nybörjaren som vill ha en maskin som höjer intresset för sömnad. Emerald™ 118 är en storfavorit för många, tack vare dess användarvänlighet och hållbarhet”.

För mer information läs nedan

 

EMERALD™ 118 är idealisk för alla typer av sömnad – från unika festklänningar till gardinuppsättningar inspirerade av exklusiva inredningstidningar. EMERALD™ 118 har många praktiska funktioner som du kommer att uppskatta, bland annat inbyggd nålträdare, en praktisk sömtabell, en hård huv för förvaring samt ett lättsytt knapphål i ett steg. Dessutom är de elektroniska och ger full nålstyrka när du syr. På Emerald™ 118 kan du dessutom ställa in sömnadshastigheten och välja om nålen ska stanna uppe eller i tyget när du slutar sy.

Perfekta sömmar och knapphål

När man får lust att sy vill man förstås att det ska vara enkelt och ge ett vackert resultat. Därför har vi lagt till en praktisk sömtabell längst ner på Emerald™-maskinerna. Sömtabellen rekommenderar lämplig pressarfot, stygnlängd, stygnbredd, trådspänning och pressarfotstryck för olika tyger och tekniker. Emerald™ 118 har 18 noga utvalda sömmar däribland nyttosömmar, dekorsömmar, elastiska sömmar och knapphål i ett steg. Stygnlängd och stygnbredd är justerbara.

SÖMMAR

18 sömmar inkl. 1 enstegs-knapphål. Se alla sömmar, klicka här

TILLBEHÖR PÅ KÖPET

Pressarfötter:
Nyttosömsfot A, Nyttosömsfot B, Knapphålsfot C, Pressarfot D för osynlig fållsöm, Blixtlåsfot E, Glidfot H, Kantsömsfot J, Automatisk knapphålsfot R.

Övrigt:

Självhäftande glidplattor, Kant-/quiltlinjal, Nålar, Spolar, Skruvmejsel, Rengöringsborste, Sprättkniv (knapphålsöppnare), Trådrullebricka (stor), Trådrullebricka (liten), Vertikal trådrullehållare, Filtbricka, Förvaringsfack (Öppna förlängningsbordet och förvara tillbehören där.)

No reviews
Produkten tillagd i önskelistan
Product added to compare.

Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta.