• -900,00 kr
Husqvarna Viking Huskylock s21

Husqvarna Viking Huskylock s21

2302091351819
Beställningsvara
11 995,00 kr 12 895,00 kr -900,00 kr
Inkl. moms

HUSKYLOCK™ s21 från HUSQVARNA VIKING® är innovativ på alla sätt, från insidan hela vägen ut. Med funktioner som fokuserar på användarvänlighet och professionellt resultat. Du kommer att bli imponerad av alla kreativa möjligheter som finns med en HUSQVARNA VIKING® overlockmaskin. Tänk dig vilka fantastiska projekt du kan skapa!

För mer information läs nedan

 

Möjlighet med utrymme för kreativitet

Det stora utrymmet till höger om nålen på HUSKYLOCK™ s21 ger plats för dina projekt. En större sömnadsyta underlättar tygmatningen och gör den mer exakt. Förlängningsbordet som medföljer HUSKYLOCK™ s21 ger en generös arbetsyta med plats och stöd för stora projekt.

Innovation för en ny overlockupplevelse

Med de automatiska inställningarna på HUSKYLOCK™ s21 behöver du inte provsy.
Välj sömprogram och maskinen ställer automatiskt in bästa trådspänningen.

Steg-för-steg-instruktioner

På Husqvarna Viking Sveriges YouTube-kanal hittar du en trädningsguide. Med hjälp av animerade steg-för-steg-instruktioner lär du dig snabbt och lätt att trä din maskin.

Vackra sömmar

Skär, sy, överkasta och dekorera på en mängd olika tyger och dubbelt så snabbt! HUSKYLOCK™ s21 har 3- och 4-trådiga sömmar för att sy ihop och överkasta. Använd 2-trådiga sömmar till tunna tyger. På HUSKYLOCK™ s21 kan du använda kedjesöm och täcksöm (6 mm och 3 mm) för att sy ihop och fålla. Se alla sömmar, klicka här.

TILLBEHÖR PÅ KÖPET

Tillbehörslåda, Skruvmejsel, Knivblad (för den övre kniven), Trådbrickor (4), Trådrullenät (4), Olja, Insexnyckel, Pincett, Rengöringsborste, Trådstöd (4), Bordet för täcksöm/knivlock C (för täcksöm/kedjesöm), Nålträdare, Mjuk plasthuv, Skräpbehållare, Förlängningsbord inklusive fyra ben och tryckstift, Foga samman förlängningsbordet och benen enligt
bilderna som medföljer bordet. Tryckstiften används i de små hålen i bordet för att hålla tyget på plats när du syr
cirklar. Nålpaket inklusive tre nålar, storlek #14/90 och två nålar, storlek #12/80 (system ELx705). Två nålar,
storlek #14/90, finns i maskinen vid leverans.

No reviews
Product added to compare.

Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta.