Blog navigation

Latest posts

Latest comments

Posted in : "2020 - Juni"

 • Gör ett eget träns till din käpphäst
  Gör ett eget träns till din käpphäst
  2883 Views Liked

  Har man en käpphäst så kan det vara kul med ett träns till den också. Så här har jag skapat en beskrivning till en enkel variant, med eller utan bett, som går snabbt att göra.

  Läs mer
 • Sy din egen Käpphäst
  Sy din egen Käpphäst
  7512 Views
  1 Comment
  (5.0)
  Liked

  De flesta har säkert drömt någon gång i sitt liv att få ha en alldeles egen häst. Men ofta kan det finnas något som är i vägen för att kunna uppfylla drömmen. Kan vara pengar, tidsbrist, platsbrist eller kanske även allergier. Därför kan det vara perfekt med en käpphäst istället! De varken äter upp alla pengar eller gör så mycket ljud ifrån sig.

  Läs mer
 • Enkel skoluniform kjol
  Enkel skoluniform kjol
  877 Views Liked

  Här kommer ett tips till er som håller på med cosplay eller skulle vilja sy en skoluniform kjol. En Steg-för-steg beskrivning hur du enkelt syr en egen veckad kjol utan komplicerade beskrivningar eller mönster!

  Läs mer
 • Tic tac toe – sy ditt eget portabla spel!
  Tic tac toe – sy ditt eget portabla spel!
  530 Views Liked

  Ibland blir man ju sådär rastlös och inte vet vad man ska göra. Här har jag pysslat ihop ett spel – Tic tac toe – som man lätt kan ta med sig vart man vill!

  Läs mer
 • Ge ditt gosedjur nytt liv!
  Ge ditt gosedjur nytt liv!
  757 Views Liked

  Ibland behöver våra gamla favoritgosedjur och leksaker lite extra kärlek. I det här fallet var det mitt gamla gosedjur som efter många år av gos och kramar behövde en ny outfit! Här förklarar jag steg för steg hur jag gjorde för att rädda min käre vän.

  Läs mer
 • Memory mode på JUKI HZL-80
  Memory mode på JUKI HZL-80
  460 Views Liked

  Här är ett mycket fiffigt tips på en funktion på min JUKI HZL-80 som jag har mycket hjälp av när jag syr.

  Läs mer
 • Sy ditt eget munskydd
  Sy ditt eget munskydd
  22935 Views
  1 Comment
  (5.0)
  Liked

  Det börjar kännas väldigt tröttsamt att säga "I dessa tider" hela tiden, men just nu känns det som att det är det ända sättet att börja en mening.. so here i go: I dessa dystra tider är det viktigt att skydda sig och sin omgivning, och alla gör vi så gott vi kan. Därför kan det vara rolig att få uttrycka sig och skydda sig och sin omgivning samtidigt.

  Läs mer
Showing 1 to 7 of 7 (1 Page)